Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta edinmek üzere yararlanma amacına ve kullanan özlük nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taliı düzen otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı kabil.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yanlış montaj yahut hizmet, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın kapılarının profesyoneller tarafından monte edilmesi ve tekdüze olarak kontrol edilmesi önemlidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı Yangın Kapısı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve tütünın geçişini engellemek bâtınin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının başka odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Bayağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Report this wiki page